-
1938
Sivrihisar’dan Ankara’ya gelişiyle başladı Seğmen Kardeşlerin lezzet serüveni.
-
1952
Yıllar geçtikçe şirket haline gelen Seğmen ticarette söz sahibi bir firma konumuna geldi.
-
1960
Gıda toptancılığı işine giren Seğmen, önemli markaların dağıtımını yaptı.
-
1970
Artık kendi markasını oluşturmanın bir gereklilik olduğunu düşünen Seğmen Kardeşler, Ankara Siteler’deki ilk fabrikasıyla üretim sürecine merhaba dedi.
-
1980
Yıllar içersinde iştigal konusu hiç değiştirmeden, geleneksel fakat tüm teknolojik gelişmeleri takip ederek üretime devam etti.
-
2007
Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesinde, yeni fabrikasıyla toplam 17.000m2 kapalı alanda, reçel, bal, helva, tahin, pekmez, aseptik meyve sosları ve benzeri mamuller ile üretim kapasitesini arttırdı.
-
2015
Artan talebi karşılamak için Ankara Sincan OSB’de açılan 2. fabikasında bal ve Fındık Ezmesi üretmektedir.
-
2017
Ankara Sincan OSB’de ki üçüncü fabikayla Seğmen durmaksızın üretimine devam ederek son tüketiciye güvenli ve doğal ürünler sunmaktadır.